Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Företaget

Sveriges ledande leverantör av elbilar

Rigtiga arbetsfordon, inga gofbilar!

Nomaco är Sveriges ledande leverantör av el-bilar för närtransporter av personer och lättare gods. Vi har arbetat sedan 1991 och på dessa år levererat flera tusen kundanpassade fordon till beställare över hela Norden, främst till bostadsbolag, industrier, kyrkogårdar, transportföretag, kommunala förvaltningar och entreprenörer.

Vi fungerar som generalagenter för utvalda varumärken, som samtliga ger ett helt batteri av fördelar vad gäller ekonomi, miljöpåverkan och goodwill. Vi ansvarar själva för utvecklingen av våra fordon. Vi jobbar dessutom tätt ihop med landets mest erfarna återförsäljare och serviceverkstäder för grönytemaskiner. Detta tillsammans med det faktum att vi utvecklar och anpassar varje fordon efter kundens önskemål ser vi som grunden för våra framgångar. Och vi kommer att fortsätta att jobba på samma sätt!

Med vår kontinuitet och kunskap står vi på Nomaco som en garant för trygga investeringar i elfordon.  

Kontakta oss för att titta närmare på den nya väldesignade Melex 3-serie och andra fantastiska elfordon. Vi lovar en positiv överraskning!

Nyhetsbrev från oss?
Se till att alltid få de senaste nyheterna från oss!